Casa Moeciu Family

Facilitati

Casa Moeciu Family se adreseaza prin structura sa generoasa in special familiilor cu copii, fiind compusa din 4 camere cvadruple cu bai proprii cu dus, living/sala de mese, grup sanitar si bucatarie. 

Casa Moeciu Family este ceea ce ar trebui sa fie o casa la munte, in mediul rural, acolo unde traditia si obiectele vechi sunt inca respectate. La noi in casa sunt imbinate atat imaginea si lucrurile bunicilor cat si micile dotari moderne, fara de care nu putem desparti confortul. Pe cele vechi le pretuim si le pastram cu drag si-i indemnam si pe cei care ne calca pragul sa le admire si sa se bucure de linistea si multumirea pe care le emana.

Casa este dotata cu toate cele necesare pentru ca dumneavoastra sa va simtiti bine. Toate camerele sunt foarte spatioase, au un design care imbina vechiul cu modernul si dispun de televizor si toaleta proprie cu dus.
Cele 4 camere ale casei noastre au fiecare baie cu dus, sunt mari, luminoase, aerisite si pline de culori tipice caselor de la tara. Cea mai predominanta culoare este insa cea a lemnului, lemn care ne ajuta sa respiram un aer sanatos si sa dormim adanc si linistit.

Living-ul, dotat cu bucatarie complet utilata, grup sanitar, loc de luat masa, darts, televizor si sistem audio, este locul ideal care prin spatiul sau mai mult decat generos va poate gazdui pe timp de ploaie, ninsoare sau in serile friguroase iar timpul va zbura in mod placut si relaxant alaturi de copii, prieteni si familie. Atat cei mici cat si cei mari isi vor putea desfasura activitatile nestingheriti dar se vor putea bucura laolalta de prezenta discreta a bunei dispozitii.

Pe timp de vara, in miresmele bobocilor de primavara, in culorile toamnei sau prin troienele de zapada in care se reflecta razele soarelui, curtea noastra incurajeaza orice tip de activitate, este potrivita pentru toate etatile. Parintii isi pot supraveghea, atent dar in acelasi timp discret, copiii la joaca- campul vizual se intinde pana in departare sub deal -sau se pot plimba ascultand raul si padurea, pot sta la soare sau la umbra salciei, se pot pierde in povestea unei carti pe prispa casei. Cu totii pot servi masa pe terasa sau pot organiza un picnic pe iarba verde din gradina.

 

Galerie foto

 

© casamoeciu.ro 2014. Toate drepturile rezervate.